Szakadj ki a megszokásból Dominikai Köztársaság 2021

Utazz, pihenj, tapasztalj, tanulj, ismerd meg magad, másokat és a téged körülvevő világot egy másik szemszögből.
couch_b1_feher_WEB

Elfoglalt személy vagy.

Kevés időd jut a hobbidra, pihenésre, feltöltődésre. Magadra.
Napi több órát vezetsz, a dugóban bosszankodsz, kihasználatlan, elfecsérelt időnek tartod. Elkezdesz már a kocsiból telefonálgatni, próbálod elindítani a napi ügyeidet, hiszen mi mást tudnál tenni?

Ugyanezt folytatod az irodában...

Megspékelve meetingekkel, tárgyalásokkal, ki tudja még mivel. Este 6. Nem ebédeltél rendesen. Vacsorázni is ki tudja mikor fogsz tudni. Mozgás, sport? Majd a hétvégén, vagy a következőn. El kéne menni a terapeutádhoz is. Holnap felhívod. De mikorra is tedd be a naptárba.

Rád férne egy restart. El kéne utazni. Valami egészen újat csinálni. A Körutat lecserélni az óceánparti sétányra, a telefont a fényképezőgépre, a rendelt kaját valami szuper egészségesre, az közösségi médián posztolt motivációs szövegeket személyre szabott, bizonyíték alapú, kipróbált és használható eszközökre.

A szomszédok hangoskodását és az utca morajlását az óceán zenéjére, a bachata ritmusára. Napközben tréningek, önismereti ülések a villa kertjében, este könnyű vacsorák, koktélok és aki amit szeretne választani a temérdek fakultatív programból. 

Minden egészséges, jól működő embernek szüksége van arra, hogy töltsön is, ne csak tüzeljen. Mindenki megérdemli az én-időt, a kiszakadást, a menekülést. Ha legalább egy kis időre is. Megérdemeljük Utazz, pihenj, tapasztalj, tanulj, ismerd meg magad, másokat és a téged körülvevő világot egy másik szemszögből.

TE megérdemled.

A Coach 52 Services 2021-ben egy egyhetes program keretében elhozza Neked a lehetőséget, hogy elmenekülj, hogy magaddal lehess olyan minőségben, amilyenben még talán sosem lehettél.

Időpont:

2021. december 2 – december 9.

Részvételi díj: 759.000 Ft

A részvételi díj tartalmazza:

A részvételi díj nem tartalmazza:

Szállás:

Meliá Punta Cana Beach Resort ötcsillagos szálloda all inclusive ellátással

A szálloda Punta Cana repterétől kb. 20 percre fekszik, a világ legjobb strandján a Bavaro Beach-en. Csodálatos fehérhomokos strand, kristálytiszta türkizkék víz és árnyékot nyújtó pálmafák között bújik meg az üdülőközpont. A szálloda kizárólag felnőtt vendégeket fogad, a “The Level” részben exkluzív szolgáltatások, személyre szabott figyelem és sokféle extra előny nyújt felejthetetlen élményt. 

 

Az elegánsan berendezett tágas “The Level” lakosztály trópusi kertre nyíló kilátással tökéletes nyugalmat biztosít a pihentető kikapcsolódáshoz. 

Programtervezet

1. nap

2. nap

Reggeli után megismerjük saját viselkedésünk és kommunikációnk jellemzőit, annak érdekében, hogy könnyebben kapcsolódhassunk másokkal, egyszerűbben érvényesíthessük érdekeinket, egyszóval eredményesebben működhessünk.
Érezted már azt, hogy értetlenekkel vagy körülvéve?

Változtass és a körülötted lévő világ is megváltozik. Az önismeret, magatartás-ismeret nem ördögtől való, nem kell hozzá más, csak egy kis elmélet, bepillantás, felismerés és gyakorlás.

Napközben ebéd autentikus dominikai receptek alapján.

- Délutáni és esti programok -

Délután relaxálás, pihenés, strandolás... amit csak szeretnétek

Este közös vacsora és játék az Atlanti-óceán partján a karibi életérzés jegyében.

3. nap

Lehetőség nyílik egyéni konzultációra vagy fakultatív kirándulásokra.

4. nap

Mennyire ismered a mindennapi működésed?

5. nap

- Délutáni és esti programok -

A délután folyamán lehetőségetek nyílik egyéni konzultációra. Emellett élvezhetjük az óceánpartot vagy válogathatunk a fakultatív kirándulások közül. 

Este bevezetés a dominikai rumok világába, autentikus rumkóstolás és koktélkészítés.

6. nap

- Esti program -

A dominikai afrodiziákum, a Mamajuana története, kóstolása és készítése.

7. nap

Hogyan is álljak ki magamért?

Amikor felborul az adás-kapás egyensúly. Amikor nem tisztelik a határaim. Amikor úgy gondolom, többet vagy mást érdemlek.
Az szuper, hogy mindenkire figyelünk, mindenkiről tudjuk (és nem) hogy mit fog a jövőben érezni. De hol vagyok én? Nem tehetek meg bizonyos dolgokat, amiket szeretnék, mert a másik majd biztos neheztelni fog rám? De hol vagyok én? Ki foglalkozik velem, ha nem én?
A NEM- et mondás művészete.

- Esti programok -

8. nap

Aki ezen a héten elkísér...

Orbán Izabel

Évek óta álmom volt egy olyan önismereti csoportot létrehozni, ami kiszakítja a résztvevőket a mindennapokból. Mentálisan, lelkileg, fizikailag. Egy évvel ezelőtt, amikor úgy döntöttem a nyakamba veszem a világot – és átköltözöm a nyugati felére – kezdett el megfogallmazódni ez a vágy a tökéletes helyszínnel összekötve. A Dominikai Köztársasásg. Ahol az Atlanti óceán találkozik a Karib-tengerrel. Ahol a folyók kristálytiszták. Ahol a homok hófehér, a víz törkizkék. Ahol az időjárás szinte mindig egyforma. Ahol az élet lelassul. Ahol a természet az Úr. Ahol az ég összeér a földdel. 

Második otthonom lett végül. Ahol otthonosan mozgok, ahol vannak, akik ebben segítenek. Helyiek, akik ebben a programban is részt vesznek. Hisz nélkülük ez a program nem teljes. Szeretnéd tudni, hogyan élünk, amikor itt vagyunk? Megmutassunk mit látunk mi, amit a turisták nem? Legyünk exkluzívak, ugyanakkor “helyiek”? Igen, ez a cél. Ez a vágy. Ez az álom, amit valóra szeretnék váltani.