Szakadj ki a megszokásból – Dominikai köztársaság 2022

A Coach 52 Services és a B2Sky Travel szervezésében repülj el velünk oda, ahol megtalálod a belső békéd.

couch_b1_feher_WEB

Elfoglalt személy vagy? Alig jut időd a hobbidra, a pihenésre vagy a feltöltődésre? Magadra?
Naponta több órát ülsz a dugóban? Már a kocsiból elkezded intézni a napi ügyeidet, hogy hasznosabban töltsd el az utazást? Az irodába beérve pedig ugyanezt folytatod meetingekkel, tárgyalásokkal kiegészítve?

Aztán egyszer csak azt veszed észre, hogy már este 6 van. Ma sem ebédeltél rendesen, és azt sem tudod mikor fogsz eljutni vacsoráig. Mozgás, sport? Majd a hétvégén, vagy a következőn. El kéne menni a terapeutádhoz is. Majd holnap felhívod. De mikorra is tedd be a naptárba?

Rád férne egy restart? El kéne utazni, valami egészen újat csinálni!
A Körutat lecserélni az óceánparti sétányra, a telefont a fényképezőgépre, a rendelt kaját egészséges, egzotikus fogásokra, az közösségi médián posztolt motivációs szövegeket személyre szabott, bizonyíték alapú, kipróbált és használható eszközökre. A szomszédok hangoskodását és az utca morajlását az óceán zenéjére, a bachata ritmusára.

Nap közben tréningek, önismereti ülések a szállodában, este könnyű vacsorák, koktélok és temérdek fakultatív program.

Minden egészséges, jól működő embernek szüksége van arra, hogy töltsön is, ne csak tüzeljen. Mindenki megérdemli az én-időt, a kiszakadást, a menekülést. Még ha csak egy kis időre is. 

Utazz, pihenj, tapasztalj, tanulj, ismerd meg magad, másokat és a téged körülvevő világot egy másik szemszögből.
TE megérdemled!

Az én történetem

IMG_5571
Orbán Izabel

“Az én személyiségfejlődésem története 2019-ben indult be olyan szinten, amire addig nem is gondolhattam. Hosszú évek óta már javában foglalkoztam önismerettel, tréninggel, coachinggal. Tanultam, átadtam, támogattam, fejlesztettem. Főleg nőknek segítettem kitörni az addigi spiráljaikból, melyeket gyermekkori minták, korai emlékek, sémák határoztak meg. Megtanultam, hogyan kell felismerni, kimozdítani valakit ebből, hogy reálisan lássa magát. Mindeközben észre sem vettem, hogy én is hasonló cipőben járok. Mérgező személyek, elnyomó kapcsolat, hamis emberek… Demotivált és kiábrándult voltam.

Egy dominikai céges utazás volt az első állomás, ahol az ellenállhatatlan energiák és életigenlés megbabonázott. Nem voltak akkor és ott intrikák, nem volt fajdalom és keserűség. Bevonzott a tökéletesnek tűnő világ. Nem ugyanaz az ember voltam amikor hazatértem. Nem érdekeltek az elvárások, a mérgező üzenetek a hozzám közelállóktól. Nem volt többé fontos egy újabb táska, egy újabb cipő, vagy hogy milyen autót vezetek. Visszavágytam oda, ahol megtalálhatom magammal újra a kapcsolatot, amit évek óta elvesztettem, oda, ahol teljes elfogadásban tudok létezni.

Azt választottam, hogy teszek magamért. Itt kezdődik az én hihetetlen önismereti átalakulásom. Ide szeretnélek elvinni Téged is.”

Orbán Izabel

A Coach 52 Services és a B2Sky Travel 2022-ben egy 11 napos program keretében elhozza Neked a lehetőséget, hogy magaddal lehess olyan minőségben, amilyenben még sosem lehettél.

Programtervezet

1. nap

2. nap

3. nap

Reggeli után megismerjük saját viselkedésünk és kommunikációnk jellemzőit, annak érdekében, hogy könnyebben kapcsolódhassunk másokkal, egyszerűbben érvényesíthessük érdekeinket,

Érezted már azt, hogy értetlenekkel vagy körülvéve?

Változtass és a körülötted lévő világ is megváltozik. Az önismeret, magatartás-ismeret nem ördögtől való, nem kell hozzá más, csak egy kis elmélet, bepillantás, felismerés és gyakorlás.

4. nap

Mennyire ismered a mindennapi működésed?

Délután megismerjük magunkat még közelebbről és különböző gyakorlatok során ránézünk arra, hogy milyen gombok irányítják a cselekedeteinket. Ezek honnan jönnek, mikor, miért és hogyan reagálunk bizonyos szituációkra akár a munkahelyen, a családon belül vagy egy hétköznapi bevásárlásnál.

5. nap

Mit gondolsz mennyit jelent, amikor kimondasz egy szót?

Reggeli után bevezetjük magunkat a saját fantáziavilágunkba. Megismerjük, hogy az események, amelyeket kiértékelünk, ami alapján gondolkodunk és érzünk, vajon a másik félnek is ugyanazt jelentik- e.

6. nap

7. nap

Miért fontos elmondani, hogy mire van szükségem?

Miért várom el, hogy a másik tudja, hogy adott pillanatban mire van szükségem, vagy mit szeretnék, amikor én sem tudom, vagy nem kommunikálom ezt kifelé.

- Esti exkluzív -

A dominikai afrodiziákum. A Mamajuana története, kóstolása és készítése. 

8. nap

Hogyan szeressem magam?

Hogyan legyünk magunkkal elfogadóak, ha ez mégsem sikerül, és mi lehet a siker kulcsa? Empátia és ítéletmentesség, tudatosság és önszeretet a testemnek és a lelkemnek.

9. nap

Hogyan is álljak ki magamért?

Amikor felborul az adás-kapás egyensúly. Amikor nem tisztelik a határaim. Amikor úgy gondolom, többet érdemlek, mást érdemlek.

Az szuper, hogy mindenkire figyelünk, mindenkiről tudjuk ( és nem), hogy mit fog a jövőben érezni. De hol vagyok én? Nem tehetek meg bizonyos dolgokat, amiket szeretnék, mert a másik majd biztos neheztelni fog rám? De hol vagyok én? Ki foglalkozik velem, ha nem én?

A NEM- et mondás művészete.

10. nap

11. nap

Hogyan hatottak Rád az elmúlt napok?

Kis és nagy csoportos feladatok és gyakorlatok a belső utazásunk történetéről. Mit tanultam magamról? Miben fogok változtatni? Hogyan fogok elindulni ezen az úton, mikor hazaérek?

Időpont:

2022. február 25. – március 8. 

Részvételi díj: 1.275.000 Ft

A részvételi díj tartalmazza:

A részvételi díj nem tartalmazza:

b2sky-logo

Szállás:

Grand Bahia Principe Bavaro ötcsillagos szálloda all inclusive ellátással

A szálloda Punta Cana repterétől kb. 20 percre fekszik, a világ legjobb strandján a Bavaro Beach-en. Csodálatos fehérhomokos strand, kristálytiszta türkizkék víz és árnyékot nyújtó pálmafák között bújik meg az üdülőközpont. 

Aki ezen a héten elkísér...

Orbán Izabel

Évek óta álmom volt egy olyan önismereti csoportot létrehozni, ami kiszakítja a résztvevőket a mindennapokból. Mentálisan, lelkileg, fizikailag. Egy évvel ezelőtt, amikor úgy döntöttem a nyakamba veszem a világot – és átköltözöm a nyugati felére – kezdett el megfogallmazódni ez a vágy a tökéletes helyszínnel összekötve. A Dominikai Köztársasásg. Ahol az Atlanti óceán találkozik a Karib-tengerrel. Ahol a folyók kristálytiszták. Ahol a homok hófehér, a víz törkizkék. Ahol az időjárás szinte mindig egyforma. Ahol az élet lelassul. Ahol a természet az Úr. Ahol az ég összeér a földdel.

Második otthonom lett végül. Ahol otthonosan mozgok, ahol vannak, akik ebben segítenek. Helyiek, akik ebben a programban is részt vesznek. Hisz nélkülük ez a program nem teljes. Szeretnéd tudni, hogyan élünk, amikor itt vagyunk? Megmutassunk mit látunk mi, amit a turisták nem? Legyünk exkluzívak, ugyanakkor “helyiek”? Igen, ez a cél. Ez a vágy. Ez az álom, amit valóra szeretnék váltan

Kérdésed van? Vedd fel a kapcsolatot velünk!