Szakadj ki a megszokásból – 

Dominikai köztársaság 2024 ősz

Fedezd fel magad újra kívül - belül!

Repülj el velünk oda, ahol megtalálod a belső békéd!

couch_b1_feher_WEB

Elfoglalt vagy? Alig jut időd a hobbidra, a pihenésre vagy a feltöltődésre? Magadra?
Naponta több órát ülsz a dugóban és estig dolgozol?

Aztán egyszer csak azt veszed észre, hogy már este 6 van...

Ma sem ebédeltél rendesen, és azt sem tudod mikor jutsz el a vacsoráig. Mi a helyzet a mozgással, a sporttal? Majd a hétvégén, vagy a következőn…

Rád férne egy restart? Ki kéne próbálnod valami egészen újat!
A Körutat lecserélni az óceánparti sétányra, a telefont a fényképezőgépre, a rendelt kaját egészséges, egzotikus fogásokra, az közösségi médián posztolt motivációs szövegeket személyre szabott, bizonyíték alapú, kipróbált és használható eszközökre.

A szomszédok hangoskodását és az utca morajlását az óceán zenéjére, a bachata ritmusára. Nap közben tréningek, önismereti ülések a szállodában, este könnyű vacsorák, koktélok és temérdek fakultatív program.

 Mindenki megérdemli az én-időt, a kiszakadást, a menekülést. Még ha csak egy kis időre is. 

Utazz, pihenj, tapasztalj, tanulj, ismerd meg magad, másokat és a téged körülvevő világot egy másik szemszögből.

TE megérdemled.

Az én történetem

„Az én személyiségfejlődésem története 2019-ben indult.
Előtte már hosszú évek óta foglalkoztam önismerettel, tréninggel, coachinggal.  Főleg nőknek segítettem kitörni az addigi spiráljaikból, melyeket gyermekkori minták, korai emlékek, sémák határoztak meg.

IMG_4352
Orbán Izabel
Megtanultam, hogyan kell felismerni és kimozdítani valakit a berögzült viselkedési mintákból, elérni, hogy reálisan lássa magát. Mindeközben észre sem vettem, hogy én is hasonló cipőben járok. Rengeteg mérgező személy, elnyomó kapcsolat, hamis ember volt az életemben akkoriban, hatásukra pedig én is demotiválttá és kiábrándulttá váltam. Egy dominikai céges utazás volt az első állomás, ahol az ellenállhatatlan energiák és életigenlés megbabonázott. Nem voltak intrikák, fájdalom vagy keserűség. Bevonzott ez a világ. Az utazás hatására pedig már nem ugyanaz az ember voltam, amikor hazatértem.

Nem érdekeltek többé az elvárások és a mérgező üzenetek a hozzám közelállóktól. Nem volt többé fontos egy újabb táska, egy újabb cipő vagy, hogy milyen autót vezetek. Visszavágytam oda, ahol újra megtaláltam magammal a kapcsolatot, amit évek óta elvesztettem.

Azt választottam, hogy teszek magamért. Itt kezdődik az én hihetetlen önismereti átalakulásom.

Ide szeretnélek elvinni Téged is."

A Coach 52 Services és a B2Sky Travel 2023-ban egy 10 napos program keretében elhozza Neked a lehetőséget, hogy magaddal lehess olyan minőségben, amilyenben még sosem lehettél.

Programtervezet

1. nap

2. nap

3. nap

Reggeli után megismerjük saját viselkedésünk és kommunikációnk jellemzőit, annak érdekében, hogy könnyebben kapcsolódhassunk másokkal, egyszerűbben érvényesíthessük érdekeinket,

Érezted már azt, hogy értetlenekkel vagy körülvéve?

Változtass és a körülötted lévő világ is megváltozik. Az önismeret, magatartás-ismeret nem ördögtől való, nem kell hozzá más, csak egy kis elmélet, bepillantás, felismerés és gyakorlás.

4. nap

Mennyire ismered a mindennapi működésed?

Délután megismerjük magunkat még közelebbről és különböző gyakorlatok során ránézünk arra, hogy milyen gombok irányítják a cselekedeteinket. Ezek honnan jönnek, mikor, miért és hogyan reagálunk bizonyos szituációkra akár a munkahelyen, a családon belül vagy egy hétköznapi bevásárlásnál.

5. nap

Mit gondolsz mennyit jelent, amikor kimondasz egy szót?

Reggeli után bevezetjük magunkat a saját fantáziavilágunkba. Megismerjük, hogy az események, amelyeket kiértékelünk, ami alapján gondolkodunk és érzünk, vajon a másik félnek is ugyanazt jelentik- e.

6. nap

7. nap

Miért fontos elmondani, hogy mire van szükségem?

Miért várom el, hogy a másik tudja, hogy adott pillanatban mire van szükségem, vagy mit szeretnék, amikor én sem tudom, vagy nem kommunikálom ezt kifelé.

Reggeli után elkezdjük felfedni saját szükségleteinket és ehhez tartozó érzéseinket. Mi történik, amikor teljesül, amire vágyom és milyen az, amikor nem.

A testemnek mire van szüksége? Hogyan tudom beazonosítani és mit tudok vele kezdeni? Miért fontos a mozgás a mindennapi életünkben?

Ebéd után megismerünk egy modellt, ami túlmutat a hétköznapi kommunikáción. Ami kultúránkban annyira szokatlan, emellett annyira egyszerű és jól működő. Ami empátiát fogalmaz meg, saját érzést keres és mond ki, szükségletet fejez ki, mindezt saját magunkra irányítva. Majd kér.

- Esti exkluzív -

A dominikai afrodiziákum. A Mamajuana története, kóstolása és készítése. 

8. nap

Hogyan szeressem magam?

Hogyan legyünk magunkkal elfogadóak? Ha ez mégsem sikerül, mi lehet a siker kulcsa? Empátia és ítéletmentesség, tudatosság és önszeretet a testemnek és a lelkemnek.

9. nap

Hogyan is álljak ki magamért?

Amikor felborul az adás-kapás egyensúly. Amikor nem tisztelik a határaim. Amikor úgy gondolom, többet érdemlek, mást érdemlek.

Az szuper, hogy mindenkire figyelünk, mindenkiről tudjuk ( és nem), hogy mit fog a jövőben érezni. De hol vagyok én? Nem tehetek meg bizonyos dolgokat, amiket szeretnék, mert a másik majd biztos neheztelni fog rám? De hol vagyok én? Ki foglalkozik velem, ha nem én? Én hogyan foglalkozzak magammal- kívül- belül?

A NEM- et mondás művészete.

10. nap

Hogyan hatottak Rád az elmúlt napok?

Kis és nagy csoportos feladatok és gyakorlatok a belső utazásunk történetéről. Mit tanultam magamról? Miben fogok változtatni? Hogyan fogok elindulni ezen az úton, mikor hazaérek?

Időpontok:

2023. március

Részvételi díj: 1.350.000 Ft

Egyágyas felár: 175.900 Ft

A részvételi díj tartalmazza:

A részvételi díj nem tartalmazza:

b2sky-logo

Szállás:

Vista Sol Punta Cana ötcsillagos szálloda all inclusive ellátással

A szálloda Punta Cana repterétől kb. 20 percre fekszik, a világ legjobb strandján a Bavaro Beach-en. Csodálatos fehérhomokos strand, kristálytiszta türkizkék víz és árnyékot nyújtó pálmafák között bújik meg az üdülőközpont.

Aki ezen a héten elkísér...

Orbán Izabel

Évek óta álmom volt egy olyan önismereti csoportot létrehozni, ami kiszakítja a résztvevőket a mindennapokból. Mentálisan, lelkileg, fizikailag. Egy évvel ezelőtt, amikor úgy döntöttem, a nyakamba veszem a világot – és átköltözöm a nyugati felére – kezdett el megfogalmazódni ez a vágy a tökéletes helyszínnel összekötve. A Dominikai köztársaság. Ahol az Atlanti óceán találkozik a Karib-tengerrel. Ahol a folyók kristálytiszták. Ahol a homok hófehér, a víz türkizkék. Ahol az időjárás szinte mindig egyforma. Ahol az élet lelassul. Ahol a természet az Úr. Ahol az ég összeér a földdel.

Második otthonom lett végül. Ahol otthonosan mozgok, ahol vannak, akik ebben segítenek. Helyiek, akik ebben a programban is részt vesznek. Hisz nélkülük ez a program nem teljes. Szeretnéd tudni, hogyan élünk, amikor itt vagyunk? Megmutassuk, mit látunk mi, amit a turisták nem? Legyünk exkluzívak, ugyanakkor „helyiek”? Igen, ez a cél. Ez a vágy. Ez az álom, amit valóra szeretnék váltani.

Lytvynchuk Ivanna

2013- ban, 25 évesen kezdtem el nyújtással és rúdfittnes- szel, bármiféle sporttapasztalat nélkül. 2014- ben már azon kaptam magam, hogy részt veszek egy éves tréneri programon, majd saját központot nyitottam Kiev- ben. Évente több versenyen első helyezettként szerepeltem, mégis a mindenem a tanítványaim. Fontos számomra, hogy mindenki képesnek és csodálatosnak érezze magát! Ezt szeretném nektek is megmutatni.

Ivannaval 2022- ben találkoztunk Dominikán, nem csak a testi, de a mentális fejlődésem szerves része lett. A testünk egy csoda, csak néha elfelejtjük. Gyere, és tapasztald meg velünk a saját utadon!

Vedd fel velünk a kapcsolatot: 24 órán belül keresni fogunk az elérhetőségeden és online vagy személyesen találkozunk.