Rólunk

COACH 52

A Coach 52 innovatív, fiatal szakemberekből álló közösség. Széleskörű módszerspecifikus eszköztárral rendelkezünk, amelyet folyamatosan bővítünk. Ilyenek például a drámás eszközök, gestalt szemlélet, vagy a kognitív viselkedésterápiás eszközök.

Missziónk támogatni és segíteni, szemléletváltást elérni mindenkinél, akik erre invitálnak minket.
Hisszük, hogy mindannyian képesek vagyunk változni!

A közösség

ORBÁN IZABEL

Azt hiszem nem készültem arra mi leszek, ha nagy leszek, de amikor ideértem, tudtam, megérkeztem. Segítő közösség. Hiszem, hogy a segítő nincs egyedül. Hiszem, hogy a támogató szakma legalább kettőnkről szól. Hiszem, hogy a közösség szolgálja a “jóllétünket”. Ahol alapérték az ítéletmentesség, az empátia és a végtelen elfogadás.

Így fordulok Hozzád is, meghallgatlak, nevetek Veled, elérzékenyülök Veled és végigvezetlek egy úton, legyen az kikövezve bármivel. Közösségünkben egyéni, integratív szemléletű coachingot folytatok, drámás eszközökkel, coaching kártyákkal, de mindenek előtt érzések mentén kísérve.

BORI MÁRK

Figyelek és kérdezek, hipotéziseket vonok. Figyelek és visszafogalmazok. Nézőpontot csúsztatok. Coaching szemléletű támogatás, empátia és feltétel nélküli elfogadás. Kedvenceim a kognitív viselkedésterápiás eszközök, rogersi személyközpontú szemlélet.

szabó márta

Pszichológus, HR szakember – ez vagyok én címszavakban. Évek óta párhuzamosan dolgozom a versenyszférában és pszichológusként. Tanácsadói munkám személyközpontú szemléletben, kognitív viselkedésterápiás technikákat alkalmazva végzem. Az együttműködésben hiszek, mely során az aktív figyelem, az empátia és feltétel nélküli elfogadás légkörében kísérem a hozzám fordulókat elakadásaik feldolgozásában.

vörös F. MÁRton

Fontos a jelenben lenni és maradni: megélni a pillanatot, legyen az örömteli vagy kihívást jelentő; és jól megválasztani a viszonyítási alapot, amikor önismereti felismeréseinkről gondolkodunk. Ebben segítek aktív figyelemmel, kapcsolódással és kérdésekkel, amelyek rólad szólnak. Olyan eszközökkel, amelyek egy célt szolgálnak: téged előbbre vinni

A csoportos foglalkozásokon meghatározóak az elgondolkodtató feladatok, melyeket örömmel koordinálok és segítek a kiértékelés fókuszpontjainak meghatározásában. 

Bakodi Nóra

Nem mi döntjük el, honnan érkezünk, de hiszem, hogy csak rajtunk múlik, merre megyünk tovább, milyen utat választunk. Önértékelés, párkapcsolat, fizikai tünetek, elakadások. Bármilyen labirintusban bolyongsz, segítek megtalálni a kiutat, hogy elindulhass a saját utadon, hogy hátra hagyhass mindent, amire nincs szükséged. Pszichológusként kedvenc eszközöm a KIP technika, melynek során saját belső képeiddel dolgozunk.

Kapcsolat

VÁLTS SZEMLÉLETET VELÜNK

+36 30 276 4020

+36 30 398 9188

1022 Budapest Fillér utca 58 1/4
info@coach52.hu