Rólunk

COACH 52

A Coach 52 innovatív, fiatal szakemberekből álló közösség. Széleskörű módszerspecifikus eszköztárral rendelkezünk, amelyet folyamatosan bővítünk. Ilyenek például a drámás eszközök, gestalt szemlélet, vagy a kognitív viselkedésterápiás eszközök.

Missziónk támogatni és segíteni, szemléletváltást elérni mindenkinél, akik erre invitálnak minket.
Hisszük, hogy mindannyian képesek vagyunk változni!

A közösség

IMG_4352

ORBÁN IZABEL

Sosem akartam coach lenni. Korábban tréner voltam, csoportokat tartottam. Az akkori mesterem tanácsára azonban mégis beiratkoztam hozzá egy tanfolyamra. Az első coach képzés után azt mondtam: „Kipróbáltam, de köszönöm, nekem ennyi elég volt”. Úgy éreztem, hogy ez a módszer nagyon távol áll tőlem – lassúnak, sziszifuszinak tartottam, ahol nem történik más csak beszélgetés. A képzés része volt azonban az egyéni folyamatok megtartása is, ahol először szembesültem a változásokkal. Főleg, amikor egy-egy intuícióból fakadó jó kérdés telitalálatnak bizonyult. 3-4 sikeres folyamat kellett ahhoz, hogy eldöntsem: FOLYTATOM. Az elmúlt 6 évben folyamatosan képeztem magam, új irányokat tanultam meg, és ma már büszkén kijelenthetem, hogy coach vagyok. És még ennél is több – segítő vagyok.

BORI MÁRK

Figyelek és kérdezek, hipotéziseket vonok. Figyelek és visszafogalmazok. Nézőpontot csúsztatok. Coaching szemléletű támogatás, empátia és feltétel nélküli elfogadás. Kedvenceim a kognitív viselkedésterápiás eszközök, rogersi személyközpontú szemlélet.

szabó márta

Pszichológus, HR szakember – ez vagyok én címszavakban. Évek óta párhuzamosan dolgozom a versenyszférában és pszichológusként. Tanácsadói munkám személyközpontú szemléletben, kognitív viselkedésterápiás technikákat alkalmazva végzem. Az együttműködésben hiszek, mely során az aktív figyelem, az empátia és feltétel nélküli elfogadás légkörében kísérem a hozzám fordulókat elakadásaik feldolgozásában.

vörös F. MÁRton

Fontos a jelenben lenni és maradni: megélni a pillanatot, legyen az örömteli vagy kihívást jelentő; és jól megválasztani a viszonyítási alapot, amikor önismereti felismeréseinkről gondolkodunk. Ebben segítek aktív figyelemmel, kapcsolódással és kérdésekkel, amelyek rólad szólnak. Olyan eszközökkel, amelyek egy célt szolgálnak: téged előbbre vinni

A csoportos foglalkozásokon meghatározóak az elgondolkodtató feladatok, melyeket örömmel koordinálok és segítek a kiértékelés fókuszpontjainak meghatározásában. 

Bakodi Nóra

Nem mi döntjük el, honnan érkezünk, de hiszem, hogy csak rajtunk múlik, merre megyünk tovább, milyen utat választunk. Önértékelés, párkapcsolat, fizikai tünetek, elakadások. Bármilyen labirintusban bolyongsz, segítek megtalálni a kiutat, hogy elindulhass a saját utadon, hogy hátra hagyhass mindent, amire nincs szükséged. Pszichológusként kedvenc eszközöm a KIP technika, melynek során saját belső képeiddel dolgozunk.

Kapcsolat

VÁLTS SZEMLÉLETET VELÜNK

+36 30 276 4020

+36 30 398 9188

1022 Budapest Fillér utca 58 1/4
info@coach52.hu