A szív nyelve

Egy modell, ami túlmutat a hétköznapi kommunikáción. Ami kultúránkban annyira szokatlan. Emellett, annyira egyszerű és jól működő. Ami empátiát fogalmaz meg, saját érzést keres és mond ki, szükségletet fogalmaz meg, mindezt saját magamra irányítva. Majd kér.
Október 25 – 26
couch_b1_feher_WEB

Mikor segít a modell?

Mit szólnál?

Mit szólnál, ha azt mondanám, hogy létezik egy olyan módszer, amellyel erőszakmentes visszajelzést tudsz adni, hogy ezek az események, attitűdök benned mit okoznak, mire vágynál, és megkéred az illetőt, hogy ezt vegye figyelembe?

Mit szólnál, ha azt mondanám, hogy amikor verbalizálod, amit érzel és kimondod mire lenne szükséged, megnyugszik a lelked és pozitív én állapotba kerülsz?

Mit szólnál, ha azt mondanám, hogy a cél nem mindig az, hogy felülkerekedjünk a másikon és elérjük, amit szeretnénk, hanem, hogy felülkerekedjünk magunkon és kijöjjünk a negatív érzelmi spirálból?

Mit szólnál, ha azt mondanám, hogy ez ilyen egyszerű és hogy működik?

A másfél napos tréning alatt a résztvevők megismerkednek egy konstruktív nézőponttal. Ami tulajdonképpen egyáltalán nem új, csak be kell kapcsolni, hogy működésbe hozzuk.

Programunkban kiemelt fontosságú a saját élmény alapú gyakorlás és a csoport kollektív tapasztalata és ezek megosztása.

A foglalkozások során az alábbi pontok mentén haladunk:

A szív nyelve

A program díja: 35.000 Ft
Maximális létszám: 10 fő

BÓNUSZ: A tréning résztvevői a sztenderd 1.5 nap felett, egy – közösen egyeztetett időpontban – utánkövető egyéni coaching ülésen vehetnek részt.

A tréner

BORI MÁRK

tréner, coaching szemléletű fejlesztő, kognitív viselkedésterápiás konzultáns

Figyelek és kérdezek, hipotéziseket vonok. Figyelek és visszafogalmazok. Nézőpontot csúsztatok. Coaching szemléletű támogatás, empátia és feltétel nélküli elfogadás. Kedvenceim a kognitív viselkedésterápiás eszközök, rogersi személyközpontú szemlélet.

Helyszín

A Rózsadomb – Rézmál városrész, a budai hegyvidék nyugtató, csendes adottságai között várunk a Fillér utcában. A Széll Kálmán tértől a 149-es busszal 4, autóval 2 perc.

GYIK

Bátran emailezz Márknak ( mark@coach52.hu ), vagy hívd telefonon ( 06-30-276-4020 ).

Tartalmazza a két napos tréning díját, a plusz 1 alkalmas személyes konzultációt, továbbá snack-kávé-üdítőt.

Az ajánlatnál található “Jelentkezem” gombra kattintva. Utána pedig a megjelenő űrlapot kitöltve kerül rögzítésre a jelentkezés.

Előre utalással, vagy a helyszínen készpénzzel.
Oklevelet nem áll módunkban kiállítani a képzés elvégzéséről, ugyanakkor sok oklevéllel ellentétben, itt a megszerzett és begyakorolt ismeretek egy életen elkísérnek majd

© 2019 Copyright Coach 52. Minden jog fenntartva! website: Jászai Csaba