Empátia, a tanulható készség

Egy tréning az empátiáról: hogy jelen légy, hogy figyelj, hogy érezz, hogy adj, hogy teljes legyen a kapcsolat

Újabb elérhető időpont hamarosan

couch_b1_feher_WEB

Az empátia tehát hallgat. Az empátia figyel. Az empátia nem kérdez. Az empátia nem ítél, nem beszél, nem következtet. Az empátia nem erőszakos. Az empátia nem akar megoldani. Az empátia érzést keres… és érez. 

IMG_5571
ORBÁN IZABEL

Tedd a szivedre a kezed

Hogy mennyire kézenfekvő valakinek megoldást kínálni, bagatelizálni, hogy az ő problémája nem is akkora, mint amilyennek látja, vagy rászólni, hogy szedje össze magát. Tedd a szivedre a kezed, hogy ez valaha bevált volna…

Tudod miért nem segít igazán, fundamentálisan, hosszútávon? Mert a másiknak nem arra van szüksége.

Totálisan egyszerű a képlet: csinálsz egy szuper szendvicset és odaadod nekem. De én szomjas vagyok. Nekem egy pohár vízre van szükségem.

green heart

Nem

Nem tolhatod le a másik torkán a saját megoldásod, gondolatmeneted, megélésed. Amit viszont tehetsz, hogy meghallgatod. Figyelsz. Érzéseket keresel. Visszafogalmazol. Bólogatsz. Kedvesen mosolyogsz. Szemkontaktust tartasz, és amikor kell, mélyen hallgatsz.

Kötelék

Ilyen talajon fog megteremtődni az az univerzális, minden felett álló kapcsolat, ami összeköt. És nem kell a legnehezebb pillanatokra gondolni.

Ha a frusztrált, kötekedő reptéri személyzetnek kedvesen annyit mondunk, hogy nagyon fárasztó lehet, hogy ilyen sok embert kell becsekkolni, higgyétek el nekem, megteremted a közös dimenziót, mosolyogni fog rád a másik, bólogatni, és visszaadni, hogy igen, ez nagyon embert próbáló.

Ez például pont valós eset volt nem is olyan régen. Ha nem az a baja, akkor el fogja mondani, mi a valós érzése. Ez mindig működik, gyakorlás kérdése.

Elérhető a változás,
Ha készen állsz rá.

Tanuljunk meg együtt az érzések szintjén, a jelenben létezni, értékes kapcsolatot teremteni, kapcsolódni.

Olyan megélések nyílhatnak meg és olyan pozitív érzéseket tapasztalhatsz és legfontosabb fogalmazhatsz meg, ami segít a pozitív lelki beállítottság megteremtésében.

A program díja: 35.000 Ft
Maximális létszám: 10 fő

BÓNUSZ: A tréning résztvevői a sztenderd 1.5 nap felett, egy – közösen egyeztetett időpontban – utánkövető egyéni coaching ülésen vehetnek részt.

A tréner

BORI MÁRK

tréner, coaching szemléletű fejlesztő, kognitív viselkedésterápiás konzultáns

Figyelek és kérdezek, hipotéziseket vonok. Figyelek és visszafogalmazok. Nézőpontot csúsztatok. Coaching szemléletű támogatás, empátia és feltétel nélküli elfogadás. Kedvenceim a kognitív viselkedésterápiás eszközök, rogersi személyközpontú szemlélet.

Helyszín

A Rózsadomb – Rézmál városrész, a budai hegyvidék nyugtató, csendes adottságai között várunk a Fillér utcában. A Széll Kálmán tértől a 149-es busszal 4, autóval 2 perc.

GYIK

Bátran emailezz Márknak ( mark@coach52.hu ), vagy hívd telefonon ( 06-30-276-4020 ).
Tartalmazza a másfél napos tréning díját, a plusz 1 alkalmas személyes konzultációt, továbbá snack-kávé-üdítőt.

Az ajánlatnál található „Jelentkezem” gombra kattintva. Utána pedig a megjelenő űrlapot kitöltve kerül rögzítésre a jelentkezés.

Előre utalással, vagy a helyszínen készpénzzel.
Oklevelet nem áll módunkban kiállítani a képzés elvégzéséről, ugyanakkor sok oklevéllel ellentétben, itt a megszerzett és begyakorolt ismeretek egy életen elkísérnek majd

© 2019 Copyright Coach 52. Minden jog fenntartva! website: Jászai Csaba