Mennyire gondolom, hogy ismerem magam

Egy tréning az önismeret jegyében, teljesen más szemszögből, ahogy eddig gondoltál a témára
Október 25 – 26
couch_b1_feher_WEB

Mindennapi helyzetek

Aki saját magával él egy ideje – ez kiteszi az egészséges, jól működő lakosság 99.9%-át – az lépten-nyomon bele kellett, hogy akadjon abba a csapdába, hogy a másik miért nem látja, amit én.

Vagy miért ilyen körülményes, holott ezt már rég megcsináltam volna. Vagy esetleg abban a helyzetben találta magát, hogy nem érti, hogy ha úgy beszél a másikkal, ahogy ő is szeretné, hogy beszéljenek vele, akkor miért nem megy át az információ.

eyes in mirror

Esetleg, ha a párod, barátod, barátnőd azzal hív fel, hogy elpanaszolja az egész napját és csak puffog és csak ventillál és csak fújja, te meg megoldást adsz neki, vagy leállítod, hogy szedje már össze magát, és csak még jobban rákezd a másik fél…

No ezek azok a mindenkivel előforduló esetek, amelyeket biztosan állítjuk, meg lehet előzni, lehet hasznosan kezelni, lehet úgy kommunikálni, hogy a másik jól érezze magát, lehet úgy válaszolni, hogy a kapcsolat ne sérüljön.

Változz és a körülötted lévő világ is megváltozik.

Az önismeret, magatartás ismeret nem ördögtől való, nem kell hozzá más, csak egy kis elmélet, bepillantás, felismerés és gyakorlás.

Elérhető a változás,
Ha készen állsz rá.

Ha megismerjük saját viselkedésünk és kommunikációnk jellemzőit, könnyebben kapcsolódhatunk másokkal, egyszerűbben érvényesíthetjük érdekeinket, egyszóval eredményesebben működhetünk.
A program díja: 35.000 Ft
Maximális létszám: 10 fő

BÓNUSZ: A tréning résztvevői a sztenderd 1.5 nap felett, egy – közösen egyeztetett időpontban – utánkövető egyéni coaching ülésen vehetnek részt.

A tréner

BORI MÁRK

tréner, coaching szemléletű fejlesztő, kognitív viselkedésterápiás konzultáns

Figyelek és kérdezek, hipotéziseket vonok. Figyelek és visszafogalmazok. Nézőpontot csúsztatok. Coaching szemléletű támogatás, empátia és feltétel nélküli elfogadás. Kedvenceim a kognitív viselkedésterápiás eszközök, rogersi személyközpontú szemlélet.

Helyszín

A Rózsadomb – Rézmál városrész, a budai hegyvidék nyugtató, csendes adottságai között várunk a Fillér utcában. A Széll Kálmán tértől a 149-es busszal 4, autóval 2 perc.

GYIK

Bátran emailezz Márknak ( mark@coach52.hu ), vagy hívd telefonon ( 06-30-276-4020 ).
Tartalmazza a másfél napos tréning díját, a plusz 1 alkalmas személyes konzultációt, továbbá snack-kávé-üdítőt.

Az ajánlatnál található “Jelentkezem” gombra kattintva. Utána pedig a megjelenő űrlapot kitöltve kerül rögzítésre a jelentkezés.

Előre utalással, vagy a helyszínen készpénzzel.
Oklevelet nem áll módunkban kiállítani a képzés elvégzéséről, ugyanakkor sok oklevéllel ellentétben, itt a megszerzett és begyakorolt ismeretek egy életen elkísérnek majd

© 2019 Copyright Coach 52. Minden jog fenntartva! website: Jászai Csaba