Szakadj ki a határaidból határokon belül 2022

couch_b1_feher_WEB

Elfoglalt személy vagy. Kevés időd jut a hobbidra, pihenésre, feltöltődésre. Magadra.

Napi több órát vezetsz, a dugóban bosszankodsz, kihasználatlan, elfecsérelt időnek tartod. Elkezdesz már a kocsiból telefonálgatni, próbálod elindítani a napi ügyeidet, hiszen mi mást tudnál tenni?

Ugyanezt folytatod az irodában megspékelve meetingekkel, tárgyalásokkal, ki tudja még mivel.

Este 6. Nem ebédeltél rendesen. Vacsorázni is ki tudja mikor fogsz tudni. Mozgás, sport? Majd a hétvégén, vagy a következőn. El kéne menni a terapeutádhoz is. Holnap felhívod. De mikorra is tedd be a naptárba.
Rád férne egy restart. El kéne utazni. Valami egészen újat csinálni.

A Körutat lecserélni a csergedező patakra, a telefont a fényképezőgépre, az közösségi médián posztolt motivációs szövegeket személyre szabott, bizonyíték alapú, kipróbált és használható eszközökre. A szomszédok hangoskodását és az utca morajlását az erdő hangjaira.

Nap közben önismereti tréningek az erdő közepén, a patak partján, este közös programok, beszélgetések a tábortűz körül.

Minden egészséges, jól működő embernek szüksége van arra, hogy töltsön is, ne csak tüzeljen. Mindenki megérdemli az én-időt, a kiszakadást, a menekülést. Ha legalább egy kis időre is. Megérdemeljük. Utazz, pihenj, tapasztalj, tanulj, ismerd meg magad, másokat és a téged körülvevő világot egy másik szemszögből.

TE megérdemled.

A Coach 52 Services egy négy napos program keretében elhozza Neked a lehetőséget, hogy elmenekülj, hogy magaddal lehess olyan minőségben, amilyenben még talán sosem lehettél.

Programtervezet

1. nap

A szálláshely elfoglalása. Üdvözlő ital melletti játékos bemutatkozás, megismerkedés egymással. Milyen lehetőségek rejlenek a következő napokban? Ebéd után megismerhetitek a következő pár nap részletes programját.

Kérdések és válaszok. Oda és vissza. ☺

Megismerjük saját viselkedésünk és kommunikációnk jellemzőit, annak érdekében, hogy könnyebben kapcsolódhassunk másokkal, egyszerűbben érvényesíthessük érdekeinket, egyszóval eredményesebben működhessünk.

– közös program –
Érezted már azt, hogy értetlenekkel vagy körülvéve?
Változtass és a körülötted lévő világ is megváltozik.
Az önismeret, magatartás-ismeret nem ördögtől való, nem kell hozzá más, csak egy kis elmélet, bepillantás, felismerés és gyakorlás.
https://coach52.hu/mennyire-gondolom-hogy-ismerem-magam/

2. nap

Miért fontos elmondani, hogy mire van szükségem? Miért várom el, hogy a másik tudja, hogy adott pillanatban mire van szükségem, vagy mit szeretnék, amikor én sem tudom, vagy nem kommunikálom ezt a másik felé. Reggeli után elkezdjük felfedni saját szükségleteinket és ehhez tartozó érzéseinket. Mi történik, amikor teljesül, amire vágyom és milyen az, amikor nem.

Önismereti táborunkban megmutatok Neked egy szuper módszert, az autogén tréninget (AT), ami nemcsak a könnyebb elalvást segíti elő, de többek közt csökkenti a szorongásos tüneteket, depressziót, segít ellazulni nap közben, ha van rá 10-15 perced. A Schultz-féle relaxáció egy eszméletlenül könnyen elsajátítható technika, amely aztán egyedül végezhető, ülve, fekve, akár az irodai asztalodnál.

Engem (is) rengeteg impulzus ér a nap folyamán: ügyfelek és kliensek, megbeszélések, telefonhívások, csúcsforgalom, határidők. Rendszeresen a felsoroltak okozta hatásokelkísérnek az elalvásig. Ez sokszor nem megy. Ilyenkor hálás vagyok, hogy van eszközöm.

A nappali gyakorlat gyorsan nyugalmat hoz, az esti AT kezdete után kb. 5 perccel rendszerint alszom.

Na de mit csinálok?

Kényelmesen leülök vagy lefekszem. Lehunyom a szemem. Ellazítom az összes izmom a homlokomtól egészen a talpamig. Utána a megtanult szövegeket ismételgetve megyek végig az egyes gyakorlatokon, kvázi önszuggesztív jelleggel, a gyakorlat zárása előtt visszahívásként pedig az izmok feszítése előzi meg a szem kinyitását.

Neked mire van szükséged?

Nyitottságra. Befogadásra. belső figyelemre. És gyakorlásra naponta kb 20 perc erejéig.

Ellenjavallatok és kizáró okok fennállnak.

Este közös játék a tábortűz mellett.

3. nap

Ebéd után:

Hogyan is álljak ki magamért?

Amikor felborul az adás-kapás egyensúly. Amikor nem tisztelik a határaim. Amikor úgy gondolom, többet érdemlek, mást érdemlek.
Az szuper, hogy mindenkire figyelünk, mindenkiről tudjuk (és nem) hogy mit fog a jövőben érezni. De hol vagyok én? Nem tehetek meg bizonyos dolgokat, amiket szeretnék, mert a másik majd biztos neheztelni fog rám? De hol vagyok én? Ki foglalkozik velem, ha nem én?

A NEM- et mondás művészete.
 Megtanuljuk hogyan adjunk empátiát magunknak és másoknak, annak érdekében, hogy megteremtsünk egy közös nyelvet a kommunikációban.

4. nap

Megismerünk továbbá egy modellt, ami túlmutat a hétköznapi kommunikáción. Ami kultúránkban annyira szokatlan. Emellett, annyira egyszerű és jól működő. Ami empátiát fogalmaz meg, saját érzést keres és mond ki, szükségletet fejez ki, mindezt saját magamra irányítva. Majd kér.

https://coach52.hu/asszertiv-labor/

Időpont:

2022. július 25. – július 28.

Részvételi díj: 119.000 Ft

(az ár tartalmazza az ÁFA-t)

A részvételi díj tartalmazza:

A részvételi díj nem tartalmazza:

ház
image2

Aki a programon elkísér...

Orbán Izabel

Évek óta álmom volt egy olyan önismereti csoportot létrehozni, ami kiszakítja a résztvevőket a mindennapokból. Mentálisan, lelkileg, fizikailag. Egy évvel ezelőtt, amikor úgy döntöttem, a nyakamba veszem a világot – és átköltözöm a nyugati felére – kezdett el megfogalmazódni ez a vágy a tökéletes helyszínnel összekötve. A Dominikai köztársaság. Ahol az Atlanti óceán találkozik a Karib-tengerrel. Ahol a folyók kristálytiszták. Ahol a homok hófehér, a víz türkizkék. Ahol az időjárás szinte mindig egyforma. Ahol az élet lelassul. Ahol a természet az Úr. Ahol az ég összeér a földdel.

Második otthonom lett végül. Ahol otthonosan mozgok, ahol vannak, akik ebben segítenek. Helyiek, akik ebben a programban is részt vesznek. Hisz nélkülük ez a program nem teljes. Szeretnéd tudni, hogyan élünk, amikor itt vagyunk? Megmutassuk, mit látunk mi, amit a turisták nem? Legyünk exkluzívak, ugyanakkor “helyiek”? Igen, ez a cél. Ez a vágy. Ez az álom, amit valóra szeretnék váltani.

Kérdésed van? Vedd fel a kapcsolatot velünk!